Промоцијата „Среќен Петок“ во 1xBet продолжува!

1xbet

Добијте до 100€ во Петок! Понудата е валидна само од 00:00 до 23:59 на 19.01.2018 и важи единствено за направен депозит.

КАКО МОЖАМ ДА ДОБИЈАМ БОНУС?

 •  на 1xBet вебсајтот или креирајте сметка ТУКА
 •  Депонирајте било која сума од €1 нагоре на вашата сметка во петок 19.01.2018

Кој може да се квалификува за бонусот?

Бонусот е достапен за клиентите на 1xBet секаде во светот. Не сте регистрирани? Не се грижете! Регистрирајте се веднаш и учествувајте во понудата “Среќен Петок“!
Регистрирај се на 1XBET

Услови и права за користење

 • Понудата е активна само на 19.01.2018 помеѓу 00:00 и 23:59.
 • Клиентот има право на само еден бонус.
 • Бонусот е еднаков на 100% од износот на депонираните средства, но не треба да надминува €100.
 • Минималниот потребен депозит за активирање на бонусот изнесува €1.
 • Бонусот се префрла автоматски на сметката на клиентот откако ќе се изврши депонирањето на   средства.
 • Бонусот се префрла само на сметки со целосно комплетирани профили.
 • Клиентот мора да го штиклира квадратчето со “Земи учество во бонус понудата“ во Мојата сметка.
 • За да го искористете бонусот, износот на бонусот мора да биде уплатен 3 пати во рамки на комбинациски облози во рок од 24 часа по добивањето на бонусот, инаку ќе се смета за поништен. Секој комбинациски облог мора да содржи 3 или повеќе настани. Барем 3 настани во комбинацискиот облог мора да се со коефициент од 1.40 или повисоко. Креирајте тикет, внесете го износот на влогот, изберете Бонус сметка и стиснете на “Уплати облог“.
 • Не можат да се повлечат средства пред сите услови на понудата да се исполнат.

Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*