100% бонус до 100 евра во 10bet

10bet

Искористете ги вонредните кола во серија А, Бундеслигата и Ла Лига за огромна добивка, а 10bet ви нуди 100% бонус до 100 евра.

Зошто не ја искористете оваа топ понуда ?

Зошто вашите 100 евра да немаат вредност од 200 ?

Одговорот на овие прашања ќе го најдете само во неколку чекори.

Направете уплата од најмалку 15евра, внесете го промотивниот код MOBILEFD и добијте 100% бонус.

Уплатата и бонусот уплатете ги на коефицент повисок од 1.60 и остварете неверојатна добивка.


Време е за големи добивки!

Правила и услови за користење на бонусот

  • Промоцијата е валдидна до 31.12.2017 23:59 часот.
  • Промоцијата е за корисници кои прават уплата прв пат.
  • Бонусот не важи за игрите Over/Under и 3 Way Hendicаp.
  • Минималната уплата треба да биде 15 евра.
  • Промоцијата може да се искористи само еднаш од страна на корисникот
  • Уплатата и бонусот треба да ги вложете најмалку 8 пати пред да ги исплатите.
  • Играчите од Полска и Украина не се квалификувани за бонусот.
  • Бонусот мора да го искористите во рок од 90 дена.
  • Доколку направите повлекување пред да ги исполнете условите, бонусот и добивката ќе ви бидат поништени.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*