Marathonbet со 100% бонус до 20 евра за сите нови корисници!

marathonbet

Обложувалницата на Marathonbet за да ве стекне како нивни член ви нуди 100% бонус до 20 евра на вашата прва уплата. 

Следете ги чекорите и добијте бонус:

  1. Креирајте сметка на Marathonbet ТУКА
  2. Направете ја вашата уплата од 20 евра со промо кодот TV20 и изиграјте ја на коефициент поголем од 1.8 најмалку 4 пати
  3. Уживајте во бонусот

Регистрирај се на Marathonbet

Услови и права за користење

 • Понудата важи до 31.12.2017
 • Понудата важи само за новите корисници
 • Понудата неможе да се поврзе со друга промоција
 • Пред да направите повлекување бонусот мора да го изиграте најмалку 4 пати на коефициент од 1.8
 • Бонусот е валиден 7 дена откако ќе го изиграте
 • Корисниците кои ќе направат уплата со Skrill не се квалификувани за понудата

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*