Секој нов ден е нова шанса за вредни награди во 1xBet!

1xbet

Обложувалницата на 1xBet ни ја претстви новата понуда во која може да бидете добитник на една од вредните награди. Извлекувањето е врз основа на собрани поени, а добитниците се извлекуваат секој ден.

Со еден збор, секој нов ден е нова среќа.

Како да учествувате?

  1. Играјте 1xGames во обложувалницата на 1xBet
  2. Со секој уплатен облог, вие собирате поени
  3. Добитниците се извлекуваат на дневно ниво

Поените се собираат на следниов начин:

Облог             Број на поени

85 MKD         1 поени

169 MKD       3 поени

423 MKD       7 поени

845 MKD       15 поени

2111 MKD     40 поени

4222 MKD     85 поени

8443 MKD     180 поени

21107 MKD   450 поени

Регистрирај се на 1XBET

Услови и правила за користење

  • Секој добитник се објавува на страната од понудата
  • Со играњето на овој турнир, вие автоматски ги прифаќате условите и правата за користење
  • Главната награда за овој турнир е iPhone 8
  • Корисникот мора да ги има пополнето сите полиња во „Моја сметка“
  • 1хBet го задржува правото да ги измени условите и правилата за користење

Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*