Земете 200 евра во 10bet.com

10bet.com ви нуди одличен 50% БОНУС ЗА ДОБРОДОЈДЕ на првиот депозит.

Направете го првиот депозит со Бонус код FD200 и добијте дополнителни 50% бонус максимум до 200 евра!

Ова е најдобриот можен начин да се започне со онлајн обложување. Веднаш ќе бидете во срцето на најдобрите спортски настани во светот, со 2.000 натпревари пред почеток на натпреварот и понуди за обложување во живо, 60.000 спортски настани месечно и 25.000 + настани за обложување во живо месечно, 10bet.com ви ја нуди најдобрата понуда.

Правила и услови

 1. Оваа понуда важи до 31 декември 2017 година 23:59 GMT.
 2. Оваа промоција е достапна само за клиенти кои претходно не направиле депозит на нивната сметка во 10bet.com.
 3. За да се квалификуваат за оваа промоција, играчите мора да внесат FD200 во полето “бонус код” кога прават прв депозит во нивната сметка во 10bet.com.
 4. За да се квалификувате за оваа промоција, вашиот квалификувачки износ на депозит мора да се сврти еднаш во спортски облози со коефициенти најмалку 1.60. Секој облог кој е ставен на било кој вид на хендикеп (со исклучок на 3-way хендикеп), Без нерешено облог или над / под, нема да се брои кон ова барање.
 5. Минималниот квалификувачки депозит за оваа промоција е 15 евра или еквивалентен износ.
 6. Висината на бонусот потоа ќе се кредитира на вашата бонусна сметка во 10bet.com.
 7. Оваа промоција е достапна само еднаш за секој нов корисник.
 8. Играчите лоцирани во Полска и Украина неможат да учествуваат во оваа промоција.
 9. За корисници лоцирани во Австрија, Финска, Германија, Шведска, Норвешка, Јапонија, Канада, Швајцарија, Луксембург и Нов Зеланд: депозитната и бонусната сума мора да се свртат пет (5) пати на спортски влогови со коефициент од најмалку 1,60, со исклучок на било кој вид на хендикеп (освен 3Way Хендикеп), Без нерешено облог или над / под облози.
  Тогаш износот на бонусот ќе се префрли од вашата бонусна сметка на вашата кеш сметка и може да се повлече.
 10. За корисници лоцирани во сите други земји: износот на депозит и бонус мора да се сврти осум (8) пати на комбинирани обложувања составени од 3 (три) или повеќе селекции, коефициентот на секоја селекција треба да е најмалку 1,60. Тогаш износот на бонусот ќе се префрли од вашата бонусна сметка на вашата кеш сметка и може да се повлече од вашата кеш сметна на 10bet.com.
 11. Откажани/ Одложени натпревари или облози поставени со гратис влог не се бројат кон барањата за депозит или бонус.
 12. Во сите случаи, барањата за свртување мора да се исполнат во рок од 90 дена од првиот депозит, во спротивно бонусот ќе истече и сите средства во вашата бонусна сметка и соодветните добивки ќе бидат избришани.
 13. Секое обложување може да придонесе до најмногу 50% од износот на бонусот за исполнување на барањата. На пример, ако износот на бонус што ви е доделен е € 100, максималниот износ што секој облог може да го даде за да се исполнат барањата е 50 евра. Во услови кога клиентот става повеќекратни облози на истиот настан, со цел да го избегне
  ова правило ќе се смета за “неправилна игра” и ќе се применат дополнителни барања, така што вкупниот износ од таквите повеќекратни облози ќе биде еднаков на оној што би останал ако Клиентот ги ставил сите такви облози како единствен залог. На пример, ако бонусот што ви е доделен е € 100, а вие ставате 4 X € 50 облози на даден натпревар, наместо само еден влог од 200 евра, ова ќе се смета за “неправилна игра” и само 50 евра ќе бидат пресметани како свртени.
 14. Ако се поднесат барања за повлекување на средства пред исполнување на бонусните услови ќе резултираат со откажување на промоцијата и сите средства во вашата Бонусна сметка и соодветните добивки ќе бидат одземени.
 15. Оваа промоција не може да се користи заедно со, или да придонесе за подобност за било која друга промоција.
 16. Се применуваат општите услови за бонус на 10bet.com.

Земи го бонусот од 10Bet

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*