Обложувалницата на 10Bet нуди 50% бонус до 200 евра

10bet бонус

Обложувалницата на 10Bet секогаш се грижи за своите корисници, па така овој пат нуди фантастичен бонус од 50% до неверојатни 200 евра.

Постапката за да го добиете бонусот е многу едноставна и се состои само во три чекори:

  1. Најавете се на 10Bet
  2. Направете уплата со промо кодот FD200
  3. Уживајте во бонусот

Регистрирај се на 10Bet
Услови и права за користење

  • Понудата е валидна до 31.12.2017
  • Понудата важи само за корисници кои до сега не направиле уплата со вистински пари
  • Минималната уплата за оваа промоција е 15 евра
  • За да направите повлекување треба да го изиграте бонусот и уплатата најмалку 5 пати на коефициент поголем од 1.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*