Што се уплаќа денес? (10.02.2019)

што се уплаќа денес

Безброј пати уплатата ни има донесено добивка, па се надеваме дека и денес ќе биде така. Овој пат ви претставуваме сингл натпревар со одличен коефициент.

Атлетик Билбао – Барселона – 2 @ 1.77

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 24.371 евра. За победа на Билбао уплатени се 729 евра, за реми 187 евра, додека останатите 23.455 евра се уплатени за победа на Барселона.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply