Што се уплаќа денес? (23.06.2018)

Што се уплаќа денес

За денес ви ја претставуваме уплатата од два натпрревари од Светското првенство во фудбал.

Германија – Шведска 1 @ 1.59

Вкупната уплата на овој натпревар е 613.034 евра. Од нив за победа на Германија се еуплатени 474.107 евра. За реми се уплатени 71.500 евра, додека 67.427 евра се уплатени за победа на Шведска.

Јужна Кореја – Мексико 2 @ 1.74

Уплатата за овој Мундијалски дуел изнесува 593.312 евра. Од нив, за победа на Јужна Кореја се уплатени 51.892 евра. 85.418 евра се уплани за реми, додека 456.002 евра се уплатени за победа на Мексико.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*