Што се уплаќа денес? (06.07.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во категоријата „Што се уплаќа денес“ ќе ви претставиме еден мундијалски дуел и еден тенис.

Уругвај – Франција – 2 @ 2.10

Вкупната уплата на овој натпревар е 2.1 милиони евра. Од нив за победа на Уругвај уплатени се 353.888 евра. За реми, уплатата изнесува 587.266 евра, додека за победа на Франција уплатата е 1.159 милиони евра.

Фриц – Зверев – 2 @ 1.95

Уплатата за овој дуел изнесува неверојатни 2.951 милиони евра. За победа на Фриц, уплатени се 364.676 евра, додека за победа на Зверев уплатата е 2.586 милиони евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*