Што се уплаќа денес? (30.12.2018)

што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија имаме натпревар со солиден коефициент и интересен распоред на уплатата.

Кристал Палас – Челзи – 2 @ 1.78

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 471.947 евра. За победа на домаќинот уплатени се 63.384 евра, за реми 41.512 евра, а за победа на гостите уплатата изнесува 367.051 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*