Што се уплаќа денес? (15.05.2018)

Што се уплаќа денес

За денес ви претставуваме два натпревари од Мундијалот 2018 на кои има навистина голема уплата.

Египет – Уругвај – 2 @ 1.54

Според информациите од 1хBet на овој натпревар има вртоглава уплата од 1.791 милиони евра. Од нив, 200.359 евра се уплатени за победа на Египет. 190.947 евра се уплатени за реми, а 1.400 милиони евра се уплатени за победа на Уругвај.

Португалија – Шпанија – 2 @ 2.14

Исто и на овој натпревар имем милионска сума уплатено, односно 1.176 милиони евра. За победа на Португалија се уплатени 177.771 евра, а за реми уплатата изнесува 187.941 евра. За победа на „црвената фурија“ уплатата е неверојатни 810.680 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*