Што се уплаќа денес? (24.11.2018)

што се уплаќа денес

За денес во категоријата „што се уплаќа денес“ ви претставуваме сингл натпревар со одличен коефициент и интересен распоред на средствата.

Атромитос – Олимпијакос  – 2 @ 2.28

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 40.519 евра.За победа на домаќинот се уплатени 140 евра, за реми 281 евра, додека за победа на Олимпијаок се уплатени 40.098 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*