Што се уплаќа денес? (24.10.2018)

што се уплаќа денес

Вчера тој што не послуша во оваа категорија, веќе денес си ја брои добивката, а ние ќе се потрудиме повторно да бидеме добитни.

Клуб Бриж – Монако – 1 @ 2.12

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 132.562 евра. За победа на домаќинот уплатени се 93.274 евра, за реми 21.295 евра, додека за победа на Монако уплатени се само 17.993 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*