Што се уплаќа денес? (18.10.2018)

што се уплаќа денес

Уплатата често се покажува како одличен показател, па за денес решивме да ви претставиме сингл натпревар.

Алмериа – Реус Депортиво – 1 @ 1.87

Вкупната уплата на овој наптревар е 3.128 евра. За победа на Алмериа уплатени се 2.293 евра, за реми 473 евра, додека за победа на Реус Депортиво уплатата изнесува само 362 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*