Навидум тешко изгледа, а овој Македонец со 20 денари зеде скоро 2.000 евра!

мајстор на колото

Обложувалницата Евротип ја промовираа новата играта 1-2I&1-2II, која значи 1-2 гола во прво полувреме и 1-2 гола во второ полувреме. 

Навидум оваа игра значи дека некако сме ограничени со тоа, односно изгледа напнато да чекаш натпревар со овој тип.

Астон Мартин не е резервиран само за Џејмс Бонд, сега имаш шанса и ти да возиш!

Сепак, еден играч од Македонија го докажа спортивното. Имено, тој изиграл 9 натпревари со оваа игра и за среќа сите ги погодил.

Како што може да видете на сликата, тој уплатил само 20 денари, а добил неверојатно 132.974 денари. Како и да е, за овие натпревари не треба толку многу анализа колку што треба среќа, но ете на овој играч му се посреќи.

За убаво да ги трошиш мајсторе!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*