Eсенска лотарија во 1хBet!

1xBet

Обложувалницата на 1хBet зеде голем замав на нашите простори, а одговорно тврдиме дека се едни од ретките обложувалници, кои секогаш се на страна на корисниците.

Имено, оваа обложувалница нуди екстра награди за сите кои ќе направат депозит  од најмалку 402 денари во периодот од 01.10.2018 до 14.11.2018.

Бројот на лото тикети зависи од депонираните средства, а во прилог слика со конкретни податоци:

Регистрирај се на 1XBET

Распоред на награди:

 • 1-во место – Волксваген Артеон
 • 2-ро место – iMac Pro
 • 3-то место – iPad Pro
 • 10,000 бонус поени (10 добитници)
 • 5,000 бонус поени (20 добитници)
 • 2,000 бонус поени (30 добитници)
 • 1,000 бонус поени (40 добитници)
 • 500 бонус поени (50 добитници)
 • 200 бонус поени (100 добитници)
 • 100 бонус поени (200 добитници)
 • 50 бонус поени (300 добитници)

Услови и правила за користење:

 • Понудата важи за сите нови и постоечки корисници на 1хBet
 • За да бидете квалификувани за оваа понуда мора да депозирате најмалку 402 МКД
 • Понудата важи до 14.11.2018

Регистрирај се на 1XBET

Сподели

Be the first to comment

Leave a Reply