Што се уплаќа денес? (13.09.2018)

што се уплаќа денес

Во категоријата што се уплаќа денес, решивме да ви претставиме сингла натпревар на кој има интересен распоред на уплатата, а коефициентот е прилично висок.

ФЦ Интер – ВПС – 2 @ 2.84

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 13.810 евра. Од нив за победа на Интер се уплатени 1.748 евра, за реми 1.042 евра, додека останатите 11.021 евра се уплатени за победа на ВПС.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*