Што се уплаќа денес? (12.06.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во категоријата што се уплаќа денес ќе ви претставиме два натпревари.

РОПС – ВПС – 1 @ 2.3

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 5.450 натпревари. За победа на РОПС се уплатени 2.131 евра, за реми 514 евра, а за победа на ВПС 775 евра.

СЈК – ТПС – 1 @ 2.04

За овој натпревар се уплатени 3.154 евра. За победа на СЈК, уплатата е 2.222 евра, 563 евра се уплатени за нерешено, а 369 евра се уплатени за победа на ТПС.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*