Што се уплаќа денес? (27.09.2018)

што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија решивме да ви претставиме сингл натпревар со одличен кеофициент.

Жирона – Бетис – 1 @ 2.60

Вкупната упалта на овој дуел е 24.183 евра. Од нив за победа на Жирона се уплатени 13.771 евра, за реми 4.766 евра, додека за победа на Бетис уплатата изнесува 5.646 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*