Што се уплаќа денес? (29.11.2018)

што се уплаќа денес

Вчера и заврчера забележавме добивка во оваа категорија, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Астана – Динамо Киев – Х @ 2.54

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 80.771 евра. За победа на домаќинот уплатени се 8.881 евра, за реми 64.191 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 7.699 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*