Што се уплаќа денес? (01.08.2018)

Што се уплаќа денес

Вчера сите кои не послушаа беа добитни, па се надеваме дека и денес ќе уплатите ќе бидат добри показатели.

МОЛ Види – Лудогорец – 2 @ 1.71

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 14.329 евра. Од нив за победа на МОЛ Види се уплатени 190 евра, за реми 372 евра, а за победа на Бугарите 13.768 евра.

Судува – Црвена Звезда – 2 @ 1.84

На овој дуел имаме за нијанса поголема уплата, односно 26.503 евра. За победа на Судува се уплатени 1.105 евра, за реми 594 евра, додека за победа на Црвена Звезда, уплатата изнесува 24.804 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*