Што се уплаќа денес? (17.09.2018)

што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија решивме да ви претставиме сингл натпревар на кој има солидна уплата, а исто така и интересна распределба на средствата.

СПАЛ – Аталанта – 2 @ 1.98

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 51.904 евра. За победа на СПАЛ се уплатени 3.735 евра, за реми 2.874 евра, додека останатите 45.295 евра се уплатени за победа на Аталанта.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*