Што се уплаќа денес? (29.06.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија издвоивме ви претставуваме сингл натпревар на кој има солидна уплата.

Линколн Ред – Дрита – 1 @ 2.5

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 9.843 евра. Од нив за победа на Линколн се уплатени 9.166 евра. За реми уплатата изнесува 592 евра, додека за победа на Дрита уплатени се само 85 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*