Што се уплаќа денес? (07.08.2018)

Што се уплаќа денес

Нашата категорија „Што се уплаќа денес“ е една од најуспешните секции коja ни донесе најмногу добивка. ВИДИ ТУКА За денес ви претставуваме супер дабл.

Карабаг – БАТЕ – 1 @ 2.06

Вкупната уплата за овој дуел изнесува 69.096 евра. Од нив за победа на Карабаг се издвоени 55.969 евра, за реми 10.412 евра, а за победа на БАТЕ се уплатени само 2.716 евра.

Бенфика – Фенербахче – 1 @ 1.58

Уплатата за овој дуел изнесува 45.706 евра. За победа на Бенфика уплатени се 39.868 евра, за реми 4.050 евра, за победа на гостите само 1.788 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*