Статистиката „вели“ фаворитот денес нема да победи, а коефициентот е одличен!

мајстор на колото

Во рамките на 21-то коло од вториот ранг на финскиот фудбал „Јкконен“ се сретнуваат екипите на КТП и Клуби 04. Домаќинот моментално ја зазема седмата позиција на табелата со досега освоени 26 бода, додека гостите се на последното место со 13 бода.

Клуби 04 на последните седум последователни натпревари, нема претрпено пораз од КТП. За тоа да продолжи, однсно за Х2 се нуди коефициент 2.60 во Bet365.

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*