Што се уплаќа денес (четврток, 06.09.2018)

Денес повторно ќе ви посочиме каде и на кои натпревари одат најголемите уплати во обложувалниците, што често се покажува како добар показател.

Велс – Република Ирска 1 @1.97

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 77.215 евра од кое 70%, односно 54.079 евра се уплатени за победа на Велс, за реми се уплатени 18.510 додека за победа на гостинот уплатата е само 4.626 евра.

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*