Што се уплаќа денес? (28.07.2016)

Што се уплаќа денес

Денес ви претставуваме два натпревари со супер уплата и супер коефициент.

Деп. Кали – Хулиа – 1 @ 1.69

Вкупната уплата за овој дуел изнесува 28.839 евра. Од нив за победа на домаќинот се уплатени 28.196 евра, за реми 427 евра, додека за гостите уплатата е само 216 евра.

Бенфика – Јувентус – 2 @ 2.16

Oвде имаме нешто послаба уплата, односно 11.120 евра. Од нив за победа на Бенфика се издвоени 2.347 евра, за реми 1.273 евра, а за победа на Јувентус 7.501 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*