Што се уплаќа денес? (02.08.2018)

Што се уплаќа денес

Нашиот избор за оваа категорија е од квалификациските натпревари за Лига Европа.

Тренчин – Горник – 1 @ 1.76

Вкупната уплата за овој дуел изнесува 98.458 евра. Од нив за победа на Тренчин се уплатени 95.431 евра, за реми 1.364, а за победа на Горник уплатени се 1.663 евра.

Барнли – Абердин – 1 @ 1.53

Овде имаме уплата од 39.098 евра. За победа на Барнли издвоени се 31.751 евра, за реми 4.684, а за победа на Абердин уплатата изнесува 2.663 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*