Што се уплаќа денес? (28.06.2018)

Што се уплаќа денес

Во категоријата „Што се уплаќа денес“ избравме два натпревари на кои има висока уплата, односно интересен распоред на уплатата.

Сенегал – Колумбија – 2 @ 1.87

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 854.467 евра. Од нив за победа на Сенегал се издвоени 85.611 евра. За реми, уплатата изнесува 70.060 евра, додека за победа на Колумбија уплатени се неверојатни 698.796 евра.

Европа Фц – Приштина – 2 @ 2

На овој натпревар немаме голема уплата, односно 11.948 евра, но распоредот е интересен. За победа на Европа Фц уплатени се 675 евра. За реми уплатата изнесува 393 евра, додека за победа на Приштина уплатата е 10.880 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*