Што се уплаќа денес? (26.08.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија ви претставуваме сингл натпревар со супер коефициент.

Џенова – Емполи – 1 @ 2.12

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 10.369 евра. Од нив за победа на Џенова се уплатени 9.047 евра, за реми 127 евра, а за победа на Емполи 1.195 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*