Што се уплаќа денес? (12.08.2018)

Што се уплаќа денес

Во категоријата каде што се уплатите скоро секогаш имаме висока доза на надеж, бидејќи често пати тие се добри показатели, а ние сме добитни. За денес ви нудиме сингл натпревар со одличен коефициент.

Ст. Џонсон – Хиберниан – 2 @ 2.16

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 8.248 евра. За победа на Ст. Џонсон се уплатени 272 евра, за реми 638 евра, додека за победа на Хиберниан уплатата изнесува 7.338 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*