Што се уплаќа денес? (04.08.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија решивме да ви претставиме сингл натпревар со супер коефициент.

Виган – Шефилд – 1 @ 2.10

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 66.511 евра. Од нив за победа на Виган се уплатени 48.986 евра, за реми 13.046 евра, а за победа на Шефилд уплатата изнесува 4.480 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*