Што се уплаќа денес? (21.07.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија решивме да ви претставиме супер дабл.

Еребро – Малме – 2 @ 1.84

Вкупната уплата на овој дуел е 16.064 евра. Од нив за победа на Еребро издвоени се 2.889 евра, за реми 3.111 евра, додека за победа на Малме, уплатата изнесува 10.064 евра.

Вокинг – Салфрод – 2 @ 1.76

Вкупната уплата за овие дуели е 9.254 евра. Од нив за победа на Вокинг се уплатени 18 евра, за реми 13, а за победа на Салфрод 9.224 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*