Малери и махери на колото

малери и махери

Поради слабата обложувачка понуда, направивиме пауза на оваа категорија, но еве повторно продолжуваме да ви ги претставуваме најинтересните тикет од минатото коло.

Малер 1

Иако тикетот е добитен, го ставаме во категорија малери. Доколку овој играч ја погодел Црвена Звезда, ќе ја добиел максималната потенцијална добивка.

малер 1

Малер 2

На овој тикет, играчот играл двознаци и замислете ги погодил, а виновник за овој тикет што е недобитен е дуелот помеѓу Трнава и Злате кој заврши 1-0.

Малер 3

Супер мајсторски тикет, но францускиот дуел кој го изиграл овој играч Г.Г, заврши 0-1 и го остави овој играч без 8.200 денари.

1xBet ве води на одмор од соништата!

Махер 1

Одлично избрано и храбро изиграно. Нека е со среќа!

Махер 2

Овде имаме малку постар тикет, но сепак одлучивме да го ставиме во махери. Изиграно баш како што треба.

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*