Што се уплаќа денес? (30.07.2018)

Што се уплаќа денес

Вчера бевме повторно успешни и по кој знае кој пат, уплатата се покажува како точен показател. За денес издвојуваме сингл натпревар.

Уфа – Локомотив – 2 @ 2.34

Вкупната уплата на овој дуел е 20.051 евра. Од нив за победа на Уфа се уплатени 2.577 евра, за реми 2.155 евра, додека за победа на Локомотив уплатата изнесува 15.319 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*