Што се уплаќа денес? (13.07.2018)

Што се уплаќа денес

Уплатата и вчера беше одличен показател и тој што ги изигра нашите натпревари беше добитен. За денес ви претставуваме сингл со одличен коефициент…

Вејле – Хобро – 1 @ 2.38

Уплатата за овој дуел изнесува 10.930 евра. Од нив за победа на Вејле се уплатени 7.336 евра. За реми уплатата изнесува 2.513 евра, додека за победа на Хобро уплатени се само 1.081 евра.
Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*