Што се уплаќа денес? (20.07.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија решивме да ви претставиме сингл натпревар, на кој нема голема уплата, но распоредот е интересен.

Олимпо – Алдосиви – 2 @ 2.42

Вкупната уплата на овој меч е 7.729 евра. Од нив за победа на Олимпо се уплатени 928 евра, за реми 53, додека за победа на Алдосиви уплатата е 6.748 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*