Што се уплаќа денес? (07.07.2018)

Што се уплаќа денес

Вчера во оваа категорија бевме успешни, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Шведска – Англија – 2 @ 1.96

За овој натпревар имаме огромна сума на уплата, односно 2.37 милиони евра. Од нив, 527.728 евра се уплатени за победа на Шведска. 289.919 евра се уплатени на реми, а останатите 1.56 милиони евра се уплатени за победа на Англија.

Сириус – Малме – 2 @ 1.49

Уплатата за овој натпревар изнесува 13.934 евра. Од нив за победа на Сириус се уплатени 903 евра. За реми, уплатата изнесува 471 евра, додека 12.560 евра се уплатени за победа на Малме.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*