Кладење.мк со видео анализа за натпреварите од Мундијалот! (23.06.2018)

видео анализа

Видео анализата за денешните натпревари е спремна. Јовица ќе се обиди на еден поинтересен начин да ви ги анализира денешните натпревари од Мундијалот и да ви даде предлог типови.

Видео анализата ги содржи следните натпревари:

Белгија – Тунис

Јужна Кореја – Мексико

Германија – Шведска

Погледнете:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*