Кладење.мк со видео анализа за натпреварите од Мундијалот! (18.06.2018)

видео анализа

Дечките од Кладење.Мк повторно со нивниот препознатлив начин решија да ни ги претстават нивните анализи и предлог типови.

За денес на менито ги имаме натпреварите помеѓу:

Шведска – Јужна Кореја
Белгија – Панама
Тунис – Англија

Погледнете:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*