Кладење.мк со видео анализа за денешниот натпревар од Мундијалот! (15.07.2018)

На Мундијлот му се гледа крајот, односно денес е финалниот натпревар помеѓу Франција и Хрватска. Јовица повторно е со вас да во го анализира натпреварот и да ви даде предлог тип.

Погледнете:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*