Кладење.мк со видео анализа за натпреварите од Мундијалот! (II дел)

видео анализа

Веќе „премиерното“ видео излезе во јавноста и уште тогаш ви кажавме дека се обидуваме на малку поразличен и поинтересен начин да ви ги анализираме натпреварите од претстојното Светско првенство.

Имено, тие преку нормален дијалог се обидуваат да ви ги достават потребните информации за натпреварите. Мора да признаеме дека изгледа доста добро, а се надеваме дека и информациите ќе бидат од корист 

Погледнете:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*