Што се уплаќа денес? (06.06.2018)

Што се уплаќа денес

Во категоријата „што се уплаќа денес“ ќе ви претставиме еден фудбалски натпревар и два тенис натпревари.

Персеру – Арема – 2 @ 1.77

На натпреварот од индонезиската супер лига, помеѓу Персеру и Арема се уплатени вкупно 9.052 евра. Од нив 159 евра се уплатени на победа за домаќинот, 322 евра за реми и останатите 8.570 евра се уплатени за победа на гостите.

Чилиќ – Дел Потро – 2 @ 1.6

Вкупната уплата за овој натпревар е 109.768 евра, од кои 13.925 евра се за победа на Чилиќ, а другите 95.843 се за Дел Потро.

Халеп – Кербер – 1 @ 1.45

За овој тенис натпревар, уплатата изнесува 92.999 евра. Од нив 83.350 се упалтени за победа на Халеп, а 9.650 евра се уплатени за Кербер.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*