Фантастично: Авансиран облог во обложувалницата на 1хBet

Авансиран облог 1xBet

Обложувалницата на 1хBet ни ја претстави понудата наречена „Авансиран облог“ кој е достапен за сите клиенти кои имаат ненамирени облози на нивните сметки.

Износот кој ви е на располагање за авансиран облог може да го видите на вашиот «Тикет». Стисните на копчето «Дознајте» кое се наоѓа наспроти «Достапен авансиран облог» и ќе може да видите кој износ ви е достапен за авансирани облози.

На кои типови на настани можам да го искористам мојот Авансиран облог?

Авансираните облози можат да се уплатат на Live спортски настани или на спортски настани кои треба да започнат во наредните 48 часа.

Регистрирај се на 1XBET

Услови на Авансираните облози:

  • Дополнителни авансирани облози можат да се уплатат дури и ако веќе имате други ненамирени авансирани облози.
  • 1xBet го задржува правото да го понуди или да го укине овој бонус без да даде објаснување врз основа на дискреционото право на компанијата.
  • Авансираните облози се нудат врз основа на проценка на потенцијалните добивки од вашите ненамирени облози.
  • Сите облози кои се уплатени пред авансираните облози и кои се намирени во рок од 48 часа по уплаќањето на авансираните облози, ќе бидат искористени да ги покријат износите на авансираните облози.
  • Во случај ако после намирувањето на облозите уплатени пред авансираните облози, добивката не е доволна да го покрие износот на авансираните облози, тогаш истите авансирани облози се сметаат за поништени.
  • Депонираните средства ставени откако ќе се искористи можноста за авансиран облог, не можат да се искористат за покривање на авансираните облози.
  • Регистрирај се на 1XBET

Примеp

Билансот на вашата сметка изнесува $260. Вие сте ги уплатиле следните облози:

$100 со коефициент 1,5 — потенцијалната добивка е $150.
$150 со коефициент 2 — потенцијалната добивка е $300.
Вашиот достапен биланс е $10.

1xBet ви нуди Авансиран облог од $100. Сега можете да уплаќате облози со комбиниран влог до $110.

Вие сте уплатиле облог со влог од $30 ($10 од вашиот расположив биланс и $20 од износот за авансирани облози) со коефициент 1.5 Потенцијалната добивка е $45.

Вие исто така сте уплатиле облог со влог од $50 (од вашиот биланс за авансирани облози) со коефициент 2. Потенцијалната добивка е $100.

Да разгледаме 3 можни исходи:

Облози уплатени со износот од Авансирани облози се добитни. Очекуваната исплата е $45 and $100.

Облозите уплатени со билансот на вашата сметка се губитни. Износот на Авансираните облози ќе се смета за поништен. Вашите средства од $10 кои биле дел од вашиот влог во Авансираните облози ќе биде рефундирани на вашата сметка.

Облози уплатени со износот од Авансирани облози се губитни. Облозите кои сте ги уплатиле со средства од вашата сметка се добитни. Добивката која треба да се исплати изнесува (150+300)=$450. За авансираните облози сте искористиле сума од $50 и $20 (плус $10 лични средства). Износот на авансираните облози кои сте ги уплатиле ќе биде одземена од износот кој треба да биде исплатен (150+300)-50-20 =$380. На крај, на вашата сметка ќе биде префрлен износ од $380.

Сите облози уплатени со средства за авансните облози се губитни. Облозите кои сте ги уплатиле со средства од вашата сметка се губитни. Во овој случај, облозите кои сте ги уплатиле со авансните средства ќе се сметаат за поништени. $10 од личните средства кои биле дел од влогот за авансираните облози ќе се сметаат за изгубени.

Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*