Промашивте? Не грижете се, Unibet ви го враќа влогот 100% до 25 евра!

Unibet важи за обложувалница со голема традиција, широк спектар на игри и се разбира добри промоции. Тие нудат 25 евра рефундирање на вашите средства, доколку првиот облог е недобитен.

Доколку сметате дека денес треба да изиграте неколку „зицер“ натпревари, а неретко тие знаат да паднат, изиграјте ги во Unibet. Секако нема што да изгубите, туку може само да си ги вратите средствата.

Се што треба да направите е:

  1. Регистрирајте се на Unibet ТУКА
  2. Избери ги утакмиците и ОБЛОЖУВАЈ СЕ БЕЗ РИЗИК

Регистрирај се на Unibet

Услови и права за користење

  • Рефундирање добивате ако уплатите најмалку 1 евро пред да започне мечот
  • Понудата во превод значи рефуднирање на средствата од 100% до 25 евра
  • Рефундираните средства пред да ги повлечете треба да ги изиграте најмалку 5 пати
  • Квалификуван коефициент за оваа понуда е 1.4 и нагоре
  • Понудата важи само за првиот влог
  • Понудата е валидна само за натпревари уплатени пред да започне мечот
  • За оваа понуда важат општите правила на обложувалницата Unibet

Регистрирај се на Unibet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*