Осигурајте го облогот во обложувалницата на 1xBet!

Нова, иновативна и фантастична понуда ни претстави обложувалницата на 1xBet. Вие како играч може да го осигурате облогот, односно секој клиент на 1xBet може да го осигура облогот целосно или делумно, а трошоците за осигурувањето зависат од актуелниот коефициент за осигурениот настан.

Осигурување може да се купи за сингл и за комбинациски облози, но не можете да користите осигурување за другите видови облози.
Регистрирај се на 1XBET

Ако облогот е губитен, осигураниот дел на облогот ќе биде рефундиран.

  •  На пример. Уплатен е облог на износ од €10 со коефициент 1.8. Клиентот сака да осигура 100% од облогот. Компанијата нуди осигурување за цена од €5. Во случај клиентот да се согласи, од неговата сметка ќе се наплатат €5.
  •  Ако облогот е добитен, тогаш целиот износ од €18 ќе ви биде исплатен.
  •  Ако облогот е губитен, тогаш ви се исплаќаат €10 бидејќи целиот износ на влогот бил осигурен (€10).

На ист облог можат да се купат неколку различни осигурувања.
Регистрирај се на 1XBET

  •  На пример, клиентот прво може да осигура 10%, потоа 30%, а потоа уште 50%. Цената на осигурувањето може да се промени во зависност од тековните измени на коефициентите.
  • Вкупниот износ на целото купено осигурување не може да надмине 100% од влогот.