Обложувалницата на 10Bet со фантастична бонус бонуда за сите нови корисници!

10bet

10Bet уште на самиот почток од новата 2018 година ни ја претстави новата понуда во која нудат 50% бонус до 200 евра. Ова е фантастична можност за почеток на онлајн обложување.

За да го добиете бонусот следете ги чекорите:

  1.  Најавете се на сметката од 10Bet или креирајте ТУКА
  2.  Направете уплата од најмалку 15 евра со промо кодот МК200
  3.  Уживајте во бонусот

Регистрирај се на 10Bet

Услови и права за користење

 • Понудата важи само за корисници кои до сега не направиле уплата со вистински пари
 • За да го добиете бонусот мора да го внесете промо кодот МК200
 • За да го добиете бонусот мора да ја изиграте вашата уплата на коефициент поголем од 1.6
 • Минималната уплата е 15 евра
 • Промоцијата е валидна еднаш за еден корисник
 • Максималниот износ на бонус кој може да го добиете е 200 евра
 • Пред да направите повлекување, бонусот и уплатата мора да ја изиграте најмалку 5 пати на коефициент поголем од 1.6

Регистрирај се на 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*