Добијте 10 евра за обложување во живо во обложувалницата на 10Bet

10bet

За сите љубители на обложувањето во живо, обложувалницата на 10Bet ни ја претстави нивната понуда.

Всушности тие даваат 10 евра за обложување во живо на сите натпревари.

За да го добиете бонусот следете ги чекорите:

  1. Најавете се на акаунтот на 10Bet
  2. Изиграјте 5 облози во живо за најмалку влог од 10 евра и најмалку коефициент 2 во периодот од понеделник до недела
  3. Добијте бонус и уживајте
  4. Регистрирај се на 10Bet

Услови и права за користење

  • Понудата е валидна до 31.12.2018
  • Промоцијата е валидна еднаш неделно за еден корисник
  • За да се квалификувате за бонусот влогот треба да биде најмалку 10 евра
  • За да се квалификувате за бонусот изиграниот коефициент треба да биде 2
  • Бонусот се активира веднаш кога ќе го изиграте вашиот петти облог

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*