50% бонус до 200 евра во обложувалницата на 10Bet

10Bet уште на самиот почток од новата 2018 година ни ја претстави новата понуда во која нудат 50% бонус до 200 евра. Ова е фантастична можност за почетокот на Новата Година да биде уште порадосен.

За да го добиете бонусот следете ги чекорите:

  1.  Најавете се на сметката од 10Bet или креирајте ТУКА
  2.  Направете уплата од најмалку 15 евра со промо кодот FD200
  3.  Уживајте во бонусот

Регистрирај се на 10Bet

Услови и права за користење

  • Понудата е валидна до 31.12.2018
  • Понудата важи само за корисници кои до сега не направиле уплата со вистински пари
  • За да го добиете бонусот мора да го внесете промо кодот FD200
  • За да го добиете бонусот мора да ја изиграте вашата уплата на коефициент поголем од 1.6
  • Минималната уплата е 15 евра
  • Промоцијата е валидна еднаш за еден корисник
  • Максималниот износ на бонус кој може да го добиете е 200 евра
  • Пред да направите повлекување, бонусот и уплатата мора да ја изиграте најмалку 5 пати на коефициент поголем од 1.6

Регистрирај се на 10Bet

1 Trackback / Pingback

 1. Серија А 20-то коло: Најава на колото, анализа и предлог тип – Kladenje.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*