Декемврски подарок во обложувалницата на 10Bet

10bet

Една од најпознатите онлајн обложувалници, 10Bet, ни ја претстави новата фантастична понуда во која нудат 50% бонус до 200 евра на вашата прва уплата.

Постапката е следна:

  1. Најавете се на 10Bet
  2. Направете уплата со промо кодот FD200
  3. Уживајте во бонусот

Регистрирај се на 10Bet

Услови и права за користење

 • Понудата е валидна до 31.12.2017
 • Понудата важи само за корисници кои до сега не направиле уплата со вистински пари
 • Минималната уплата за оваа промоција е 15 евра
 • За да направите повлекување треба да го изиграте бонусот и уплатата најмалку 5 пати на коефициент поголем од 1.6
 • Понудата е валидна само еднаш за еден корисник
 • Бонусот автоматски ќе ви се кредитира на вашата сметка
 • Само уплатата, односно депозитот направен со промо кодот FD200 е квалификуван за понудата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*